Roc Gros, una cursa de premi

11. abril 2017 General 0
Roc Gros, una cursa de premi

A SAV Vilaró ens agraden els reptes. D’aquí que els encàrrecs que ens animen a evolucionar i a superar-nos són molt benvinguts. Per segon any consecutiu, SAV Vilaró ha col·laborat, juntament amb l’organització, en el disseny del Trofeu de la cursa de muntanya anual Roc Gros. Des de SAV Vilaró, també s’ha portat a terme l’elaboració i la producció dels Trofeus d’aquesta popular cursa d’Hostalets de Balenyà (Osona).

La Cursa Roc Gros proposa als participants un recorregut de 21.000 metres amb un desnivell acumulat de més de 2.000 metres. Tot un repte que, any rere any, anima els corredors a millorar els seus resultats. Un esforç que SAV Vilaró ha volgut reconèixer a totes les categories a través dels Trofeus. I és per aquest motiu per a aquesta 6a edició de la cursa, SAV Vilaró ha elaborat un Trofeu que posa de relleu l’esforç de tots i cadascun dels participants. El Trofeu, que és un exemple de les múltiples combinacions que es poden fer amb corten, acer inoxidable i tall pla, reprodueix el perfil de la muntanya amb corten i ressalta el recorregut dels corredors i les inicials de la cursa (CRG) amb acer inoxidable.

SAV Vilaró felicita l’organització de la Cursa Roc Gros, els participants i, de forma especial, els guanyadors d’aquesta 6a edició celebrada el diumenge 2 d’abril. Per a més detalls sobre la Cursa Roc Gros aquí.